Michalina Robakiewicz
instagram aktora
Rok urodzenia: 1994 (28)
Wzrost: 170
Wyksztalcenie: Warszawska Szkoła Filmowa
Dodatkowe informacje

Języki obce: angielski, włoski

Prawo jazdy: kat.B

Instrumenty: pianino

Filmografia

  • 2021
  • Kontrola 2; reż. Natasza Parzymies

  • 2020
  • Kontrola; reż. Natasza Parzymies
  • Sukienka; reż. Tadeusz Łysiak

  • 2019
  • Kontrola; reż. Natasza Parzymies
  • Pasjonaci; reż. Artur Dziurman

  • 2014
  • Ojciec Mateusz; reż. zbiorowa

  • 2003 - 2022
  • Na wspólnej; reż. zbiorowa

  • 1997 - 2022
  • Klan; reż. zbiorowa