Krzysztof Wrona
Rok urodzenia: 1980 (40)
Wzrost: 183
Wyksztalcenie: PWST w Krakowie
Dodatkowe informacje

Języki obce: angielski.  

Prawo jazdy: kat. B. 

Instrumenty: -

Sport: jazda konno, szermierka, karate, aikido. 

Filmografia

  • 2020
  • Archiwista; reż. Maciej Żak, Robert Wichrowski
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa

  • 2019
  • Ultraviolet; reż. zbiorowa

  • 2018 - 2020
  • Korona Królów; reż. zbiorowa

  • 2018
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa
  • Ślad; reż. zbiorowa

  • 2008
  • Trzeci Oficer; reż. Maciej Dejczer

  • 2006
  • Wielkie Ucieczki; reż. Grzegorz Madej

  • 2004
  • Karol. A Man Who Became Pope; reż. Giacomo Battiato

  • 2003 - 2020
  • Na Wspólnej; reż. zbiorowa

  • 2002
  • Wiedźmin; reż. Marek Brodzki