Kacper Matula
Rok urodzenia: 1987 (33)
Wzrost: 173
Wyksztalcenie: AT w Warszawie
Dodatkowe informacje

Prawo jazdy: kat. B

Języki: angielski dobry, niemiecki podst. 

Instrumenty: gitara klasyczna, elektryczna, akustyczna, ukulele, pianino, perkusja.

Sporty: piłka nożna, pływanie, siatkówka, wspinaczka, jazda konna. 

Filmografia

  • 2020
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa

  • 2018 - 2020
  • Korona Królów; reż. zbiorowa

  • 2018
  • Pchła Szachrajka; reż. Anna Seniuk

  • 2017
  • Spiskowcy; reż. Jan Englert

  • 2016
  • Ojciec Mateusz; reż. zbiorowa
  • Ranczo; reż. Wojciech Adamczyk

  • 2015 - 2016
  • Singielka; reż. zbiorowa

  • 2015
  • Ranczo; reż. Wojciech Adamczyk

  • 2014
  • Zbliżenia; reż. Magdalena Piekorz

  • 1997 - 2020
  • Klan; reż. zbiorowa