Julia Szczepańska
Rok urodzenia: 1997 (24)
Wzrost: 173
Wyksztalcenie: PWSFTviT w Łodzi
Dodatkowe informacje

Języki obce: biegły angielski, hiszpański. 

Kolor oczu: brązowe

Prawo jazdy: kat. B

Instrumenty: pianino, śpiew

Sporty: siatkówka, karate, piłka nożna, narty, jazda konna, pływanie. 

Filmografia

  • 2021
  • Wiarołom; reż. Piotr Złotorowicz

  • 2020
  • The Liberator; reż. Grzegorz Jonkajtys

  • 2019
  • Porachunki; reż. Zuzanna Grajcewicz
  • Wymiary; reż. Krzysztof Bukowski

  • 2018
  • Bliscy; reż. Zofia Kowalewska
  • Disco; reż. Stanisław Bogdanowicz

  • 2017
  • Osiemnastka; reż. Magdalena Kuśmierczyk
  • Po Nocy; reż. Kasper Lorek
  • Wtorek Wieczorem; reż. Robert Kwilman

  • 2016
  • Mira; reż. Mikołaj Szczęsny

  • 2000
  • Na Dobre I Na Złe; reż. zbiorowa