Ewelina Szostkowa
Rok urodzenia: 1980 (40)
Wzrost: 173
Wyksztalcenie: PWSFTviT w Łodzi

Filmografia

  • 2020
  • Banksterzy; reż. Marcin Ziębiński
  • Brzydula 2; reż. Radosław Dunaszewski, Marta Karwowska

  • 2019
  • Na Dobre I Na Złe; reż. zbiorowa
  • Wataha; reż. zbiorowa

  • 2018
  • Druga Szansa. Piąty Sezon; reż. Tomasz Szafrański

  • 2017
  • Ojciec Mateusz; reż. zbiorowa

  • 2016
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa

  • 2015
  • Aż Po Sufit!; reż. Bartosz Konopka, Julia Kolberger
  • Głód; reż. Marika Krajniewska
  • O Mnie Się Nie Martw; reż. zbiorowa
  • Supernova; reż. Andrzej Cichocki

  • 2014
  • Dzień Dobry, Kocham Cię; reż. Ryszard Zatorski

  • 2012
  • Potwór; reż. Piotr Ryczko

  • 2011
  • Czas Honoru; reż. zbiorowa

  • 2008
  • Agentki; reż. Piotr Wereśniak

  • 2005
  • Na Dobre I Na Złe; reż. zbiorowa

  • 2004
  • Kryminalni; reż. zbiorowa

  • 2003 - 2020
  • Na Wspólnej; reż. zbiorowa

  • 2001
  • Korepetycje; reż. Jarosław Sztandera
  • Siostry; reż. Adrian Glass

  • 1997 - 2020
  • Klan; reż. zbiorowa