Antoni Milancej
Rok urodzenia: 1990 (32)
Wzrost: 194
Wyksztalcenie: PWSFTviT w Łodzi

Filmografia

  • 2022
  • Bunt!; reż. zbiorowa

  • 2021
  • Balkon Ordona; reż. Rafał Szumski

  • 2019 - 2021
  • Zakochani Po Uszy; reż. zbiorowa

  • 2019
  • Szóstka; reż. Kinga Dębska

  • 2018
  • Planeta Singli 2; reż. Sam Akina
  • W Rytmie Serca; reż. zbiorowa

  • 2014
  • Czas Honoru. Powstanie; reż. Jan Hryniak

  • 2013
  • Jaskółka; reż. Bartosz Warwas

  • 2012
  • Bal; reż. Łukasz Długołęcki
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa

  • 2011
  • Alfred I Oscar; reż. Lucia von Horn Pagano
  • Remedium; reż. Piotr Matysiak
  • Szwedzka Robota; reż. Paweł Ziemilski

  • 2010
  • Equus; reż. Waldemar Zawodziński
  • Jutro Kiedy Śpisz; reż. Marta Prus
  • Lepiej Późno Niż Wcale; reż. Tomasz Jeziorski