Aleksandra Grabowska
Rok urodzenia: 1995 (25)
Wzrost: 170
Wyksztalcenie: scenografia na AST w Krakowie
Dodatkowe informacje

Języki: angielski

Prawo jazdy: kat. B

Sport: jazda konna, pływanie. 

Filmografia

  • 2019 - 2020
  • Zakochani Po Uszy; reż. zbiorowa

  • 2019
  • Kobiety Mafii 2; reż. Patryk Vega
  • Ojciec Mateusz; reż. zbiorowa

  • 2018
  • Druga Szansa. Piąty Sezon; reż. Tomasz Szafrański
  • Komisarz Alex; reż. zbiorowa

  • 2016
  • Belfer; reż. Łukasz Palkowski
  • Druga Szansa; reż. Michał Gazda, Łukasz Kośmicki

  • 2011 - 2012
  • Julia; reż. zbiorowa