Michał Opaliński
logo film polski
Rok urodzenia: 1979 (38)
Wzrost: 171 cm
Wyksztalcenie: PWST we Wrocławiu

Filmografia

  • 2016
  • Artyści; reż. Monika Strzępka
  • Bodo; reż. M.Kwieciński, M.Rosa
  • .
  • 2011
  • 80 milionów; reż. Waldemar Krzystek
  • .
  • 2007
  • Biuro kryminalne; reż. Dominik Matwiejczyk
  • Halo, Hans! Czyli nie ze mną te numery!; reż. Wojciech Adamczyk
  • .
  • 2005
  • Fala zbrodni; reż. Krzysztof Lang
  • Pierwsza miłość; reż. zbiorowa
  • .
  • 2004
  • O czym są moje oczy; reż. Piotr Matwiejczyk
  • KLAN; reż. Paweł Karpiński
  • .
  • 2001
  • Kameleon; reż. Janusz Kijowski