Urszula Dębska
logo film polski
Rok urodzenia: 1987 (30)
Wzrost: 164 cm

Filmografia

  • 2017
  • Świat według Kiepskich; reż. Patrick Yoka
  • Pierwsza Miłość; reż. zbiorowa
  • .
  • 2013
  • Wszystko Przed Nami; reż. zbiorowa
  • .
  • 2008
  • Plebania; reż. zbiorowa
  • .
  • 2007
  • Kryminalni; reż. Maciej Pieprzyca
  • Wywiad; reż. Bartosz Siemierzewicz
  • .
  • 2005
  • Kryminalni; reż. Piotr Wereśniak
  • .
  • 2003
  • Ludzie wśród ludzi; reż. Krzysztof Riege
  • Na Dobre i na Złe; reż. Teresa Kotlarczyk
  • .
  • 2002
  • As; reż. Grzegorz Okrasa
  • .
  • 1998
  • Dzwony; reż. Zbigniew Zapasiewicz
  • .
  • 1995
  • Nasza Mama Czarodziejka; reż. Joanna Papuzińska